12

[O nama]

Bonkulović delikatese pružaju utočište za sve one kojima hrana znači puno više od pukog unosa energije. Predvodimo u tržištu hrane i pića za gurmane neprestano istražujući, otkrivajući i predstavljajući sam vrh ponude delikatesnih proizvoda svijeta.

Ako ste ljubitelj finih zalogaja, svratite u naš prodajni prostor u Centru Kaptol gdje vas očekuje naše stručno i ljubazno osoblje te širok asortiman svjetskih delicija.


Bonkulović asortiman

U asortimanu Bonkulović delikatesa nalazi se preko 2 500 različitih proizvoda podijeljenih u više kategorija.

Najzanimljivija kategorija, po kojoj smo prepoznati u Hrvatskoj ali i u užoj regiji, svakako su delikatesni naresci i sirevi.

Osim narezaka i sireva, u ponudi imamo najbolje svjetske čokolade, veliki izbor vina domaćih i stranih vinara, ponudu domaćeg i stranog žestokog alkoholnog pića, tjesteninu i umake, začine, kekse, čajeve, ulja i mnoge druge prehrambene kategorije. U neprehrambenoj kategoriji nudimo posuđe i noževe vrhunske izrade, poznatih marki Staub, Riedel, Mauviel i Kai.

dolazi od starog dalmatinskog nadimka ˝Bonkulović˝ koji predstavlja osobu koja
˝voli dobro i kvalitetno pojist" (i popit"),
a rječnik hrvatskog jezika riječ "bonkulović" izjednačava s riječima "gurman" i "sladokusac".

Preuzmite katalog poklona

Darujte od srca!

Zatražite ponudu

Naš će stručni tim sa zadovoljstvom usko surađivati s Vama kako bi svaki poklon u potpunosti prilagodili Vašim željama i potrebama

Zatražite ponudu
2022. © Bonkulović Delikatese Izrada web stranica Virtus Dizajn